• امروز : دوشنبه - ۲۷ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 17 March - 2025
کل: 1808امروز : 0
9

افزایش نظارت بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی فارس

  • کد خبر : 2560
  • 15 آذر 1402 - 18:05
افزایش نظارت بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی فارس

🔹 سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر افزایش و تداوم نظارت‌ های بازرسان و کارشناسان دانشگاه بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی، همچنین نحوه تولید و توزیع محصولات سلامت محور استان، تاکید کرد. 🔹 مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه خط قرمز مسئولان مجموعه سلامت فارس، جلوگیری […]

🔹 سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر افزایش و تداوم نظارت‌ های بازرسان و کارشناسان دانشگاه بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی، همچنین نحوه تولید و توزیع محصولات سلامت محور استان، تاکید کرد.

🔹 مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه خط قرمز مسئولان مجموعه سلامت فارس، جلوگیری از به خطر افتادن سلامتی مردم است، هشدار داد: با توجه به افزایش میزان بیماری‌ها و سرطان در جامعه، تعطیلی اماکن غذایی که اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در تولید محصولات خود نادیده می‌گیرند، در دستور کار بازرسان و کارشناسان دانشگاه قرار دارد و تعطیلی چنین مراکزی، نشانه‌ای از عزم و اراده جدی دانشگاه برای تامین سلامت جامعه است.

🔹 دکتر سید وحید حسینی با اشاره به اهمیت سلامت نان به عنوان اصلی‌ترین غذای مردم کشور، بر تلاش برای توسعه تولید و توزیع نان کامل با کمترین هزینه تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://taghvimedarab.ir/?p=2560

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.