مدیر کل دامپزشکی فارس :
🔹 طرح تشدید نظارت عید قربان در استان راه اندازی شده و ۳۷ کشتارگاه دام از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل برای ذبح دامها را دارند.
🔹 نورائی گفت: همچنین ۱۲۲ گروه بازرسی بهداشتی و ۴۴ گروه نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار استان فارس در محلهای کشتار موقت سطح شهر، نظارت بهداشتی و شرعی دامهای ذبح شده را بر عهده دارند.
🔹 به گفته او، این گروهها متشکل از ۶۹ دامپزشک، ۸۸ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظرشرعی است که بهداشت قبل و بعد از کشتار کار بازرسی میکنند.
🔹 مدیر کل دامپزشکی فارس به مردم توصیه کرد به منظور حفظ سلامت بیشتر، توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند تا از شیوع بیماریهای مشترک جلوگیری شود.
🔹 او به رعایت اصول ایمنی فردی در زمان کشتار اشاره کرد و گفت: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه نگهداری شود.
🔹 همچنین در زمان تکه کردن گوشت و بسته بندی باید از دستکش استفاده شود.
تشدید نظارت ذبح دامهای عید قربان در فارس
مدیر کل دامپزشکی فارس : 🔹 طرح تشدید نظارت عید قربان در استان راه اندازی شده و ۳۷ کشتارگاه دام از ساعت ۶صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل برای ذبح دامها را دارند. 🔹 نورائی گفت: همچنین ۱۲۲ گروه بازرسی بهداشتی و ۴۴ گروه نظارت شرعی به صورت ثابت و سیار استان فارس در محلهای […]
لینک کوتاه : https://taghvimedarab.ir/?p=3835
- ارسال توسط : admin
- 143 بازدید
- بدون دیدگاه