معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تشدید رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم ها، از مردم و هیاتهای مذهبی خواست با توجه به آغاز ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع)، نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی تلاش کنند.
دکتر عباس رضاییان زاده گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده، کارشناسان بهداشت محیط بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی، تهیه و توزیع نذورات و وسایل و تجهیزات بهداشتی در مساجد، تکایا، هیاتها و موکبها نظارت مستمر دارند.
معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: هیاتهای مذهبی، تکایا، مساجد و موکبها در انجام نذورات و اطعام در مراسم عزاداری سوگواران، هرگونه پخت و پز را در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام دهند و تمامی افراد درگیر در توزیع آب و غذا، باید دارای کارت بهداشت بوده و بهداشت فردی را در هنگام خدمت دهی رعایت کنند.
این مقام مسوول در دانشگاه گفت: از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود و در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای زیر ۴ درجه سانتی گراد یا بالای ۶۳ درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری گردند تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد.
معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف یکبار مصرف مناسب استفاده و از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف، خودداری شود.
عدم نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه و عدم توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در بین دستههای عزاداری و یا در مراسم سوگواری، دیگر توصیههای معاون بهداشت دانشگاه بود. / صداوسیما
لزوم رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تشدید رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم ها، از مردم و هیاتهای مذهبی خواست با توجه به آغاز ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع)، نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی تلاش کنند.
دکتر عباس رضاییان زاده گفت: […]
لینک کوتاه : https://taghvimedarab.ir/?p=1163
- ارسال توسط : admin
- ۱۰۰ بازدید
- بدون دیدگاه