🔹 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تشدید رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم ها، از مردم و هیاتهای مذهبی خواست با توجه به آغاز ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع)، نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی تلاش کنند.
🔹 دکتر عباس رضاییان زاده گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده، کارشناسان بهداشت محیط بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی، تهیه و توزیع نذورات و وسایل و تجهیزات بهداشتی در مساجد، تکایا، هیاتها و موکبها نظارت مستمر دارند.
🔹 معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: هیاتهای مذهبی، تکایا، مساجد و موکبها در انجام نذورات و اطعام در مراسم عزاداری سوگواران، هرگونه پخت و پز را در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام دهند و تمامی افراد درگیر در توزیع آب و غذا، باید دارای کارت بهداشت بوده و بهداشت فردی را در هنگام خدمت دهی رعایت کنند.
🔹 این مقام مسوول در دانشگاه گفت: از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود و در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای زیر ۴ درجه سانتی گراد یا بالای ۶۳ درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری گردند تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد.
🔹 معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف یکبار مصرف مناسب استفاده و از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف، خودداری شود.
🔹 عدم نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه و عدم توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در بین دستههای عزاداری و یا در مراسم سوگواری، دیگر توصیههای معاون بهداشت دانشگاه بود. / صداوسیما
لزوم رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)
🔹 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تشدید رعایت توصیههای بهداشتی در مراسم ها، از مردم و هیاتهای مذهبی خواست با توجه به آغاز ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع)، نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی تلاش کنند. 🔹 دکتر عباس رضاییان زاده گفت: […]
لینک کوتاه : https://taghvimedarab.ir/?p=1163
- ارسال توسط : admin
- 93 بازدید
- بدون دیدگاه