🔹 سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر افزایش و تداوم نظارت های بازرسان و کارشناسان دانشگاه بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی، همچنین نحوه تولید و توزیع محصولات سلامت محور استان، تاکید کرد.
🔹 مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه خط قرمز مسئولان مجموعه سلامت فارس، جلوگیری از به خطر افتادن سلامتی مردم است، هشدار داد: با توجه به افزایش میزان بیماریها و سرطان در جامعه، تعطیلی اماکن غذایی که اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در تولید محصولات خود نادیده میگیرند، در دستور کار بازرسان و کارشناسان دانشگاه قرار دارد و تعطیلی چنین مراکزی، نشانهای از عزم و اراده جدی دانشگاه برای تامین سلامت جامعه است.
🔹 دکتر سید وحید حسینی با اشاره به اهمیت سلامت نان به عنوان اصلیترین غذای مردم کشور، بر تلاش برای توسعه تولید و توزیع نان کامل با کمترین هزینه تاکید کرد.