سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر افزایش و تداوم نظارت های بازرسان و کارشناسان دانشگاه بر فعالیت اماکن تولید و توزیع مواد غذایی، همچنین نحوه تولید و توزیع محصولات سلامت محور استان، تاکید کرد.
مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اینکه خط قرمز مسئولان مجموعه سلامت فارس، جلوگیری از به خطر افتادن سلامتی مردم است، هشدار داد: با توجه به افزایش میزان بیماریها و سرطان در جامعه، تعطیلی اماکن غذایی که اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در تولید محصولات خود نادیده میگیرند، در دستور کار بازرسان و کارشناسان دانشگاه قرار دارد و تعطیلی چنین مراکزی، نشانهای از عزم و اراده جدی دانشگاه برای تامین سلامت جامعه است.
دکتر سید وحید حسینی با اشاره به اهمیت سلامت نان به عنوان اصلیترین غذای مردم کشور، بر تلاش برای توسعه تولید و توزیع نان کامل با کمترین هزینه تاکید کرد.