مدیر جهاد کشاورزی داراب از گرده افشانی درختان انجیر در این شهرستان، در سطحی بالغ بر ۵۵۰۰ هکتار خبر داد.
به گزارش *آخرین خبر داراب*، حبیب اله فتحی با بیان اینکه عمده ارقام این محصول را سبز استهبان و شاه انجیری نام برد، افزود: گرده افشانی درختان انجیر از اوایل خردادماه آغاز شده و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ سطح زیر کشت باغات انجیر شهرستان داراب بالغ بر ۵۵۰۰ هکتار است که ۳۸۰۰ هکتار آن مثمر و ۱۷۰۰ هکتار آن غیر مثمر است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرده افشانی اصولی و با کیفیت نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد، اظهار کرد: بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان داراب از انجیرستان های استهبان و بخشی از باغ های محلی تهیه می شود.
فتحی ادامه داد: محصول بر انجیر که جهت گرده افشانی باغات انجیر استفاده می شود موجب بارور شدن محصول درختان انجیر و تکمیل فرایند رشد و نمو محصول نهایی آن میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب خاطرنشان کرد: استفاده نکردن از کود شیمیایی و استفاده کم از سموم کشاورزی در شرایط دیم باعث شده انجیر تولیدی شهرستان داراب، به لحاظ طعم و کیفیت در دنیا بی نظیر باشد. / روابط عمومی جهاد داراب